top of page

Hallo nieuwe school?

 

MijnSchoolfotograaf is een bedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van schoolfotografie.

Als wij bij jullie mogen fotograferen komt de fotograaf graag een half uurtje voor dat hij bij jullie kan beginnen. Deze tijd heeft hij nodig om al zijn spullen bij jullie neer te zetten en alles op de juiste manier op te stellen. En voor een bakje koffie natuurlijk.. 

Hij stelt graag al zijn spullen op in een leeg lokaal/ruimte waar hij indien nodig heel de dag kan zijn om jullie kinderen op de leukste manier op de foto te zetten.

Als alle foto's gemaakt zijn zulle wij in ons foto-lab zorgvuldig de aller leukste foto's tussen uit pikken waarna we deze online zitten op onze bestelsite. Vervolgens printen wij van elk kind dat op de foto is gegaan een inlogkaartje die wij allemaal naar jullie toe sturen.

Als jullie deze uitdelen aan de ouders of kinderen zit jullie werk er op. Dit levert voor jullie uiteraard wel gratis foto's op. Want jullie zullen zien dat bij de inlogkaartjes van jullie leerlingen ook setjes zitten voor alle leraren die wij bij jullie op de foto gezet. Ook krijgt de school een 20x30cm vergroting van elke groepsfoto. Deze kunnen jullie leuk ophangen in de school. 

Zodra alle kaartjes zijn uitgedeeld kunnen de ouders thuis op hun gemak inloggen en de leukste foto;s van hun kind(eren) te bestellen.  Als jullie benieuwd zijn hoe het bestellen in zijn werk gaat kunnen uiteraard even een kijkje nemen op onze bestelsite.

Hier onder vindt u een link waarmee u automatisch ingelogd op onze bestelsite terecht komt. Hier kunt u rondkijken en onze prijzen zien. Eenmaal ingelogd kunt u natuurlijk ook even door de beschikbare foto's scrollen om te zien wat voor leuke kiekjes wij in de jaren hebben geschoten van de leerlingen van andere scholen.

(deze foto's zijn uiteraard met toestemming van de gemachtigde op onze site geplaatst)

Heeft u nog vragen of bent u om?

Klik dan hier onder om een aanvraag te doen voor uw school.

bottom of page